الزامات وزارت بهداشت برای کافه ها و رستوران ها در زمان کرونا

menuordersearch
ma-apron.ir
۱۳۹۹/۹/۱۹ چهارشنبه
(0)
(0)
الزامات وزارت بهداشت برای کافه ها و رستوران ها در زمان کرونا
الزامات وزارت بهداشت برای کافه ها و رستوران ها در زمان کرونا

الزامات وزارت بهداشت برای رستوران ها و هتل هاو کافه ها:

استفاده از سیستم تهویه و یا باز گذاشتن پنجره ها.

درصورتی که مواجهه چهره به چهره ناگزیر باشید باید در حداقل زمان ممکن خدمات رسانی صورت گیرد تا صف تشکیل نشود.

حداقل فاصله بین میزها یک متر باشد.

اجتناب از تماس کارکنان با یکدیگر از جمله دست دادن.

اجتناب از تجمع در محیط کار از جمله رختکن، آبدارخانه، انبار و یا اطراف محیط کار.

در صورت فعال بودن اتاق استراحت کارکنان و شاغلان، رعایت فاصله ایمن حداقل یک متر رعایت شود.

ضرورت استفاده از محاف یا شیلد های محافظتی یا ایجاد حفاظ شیشه ای بین متصدیان رستوران و مشتریان.

استفاده از محافظ یا شیلد های محافظتی برای میز صندوق دار و نوار نقاله متحرک یا پیشخوان فروش بین مشتری و متصدی، ضرورت دارد.

چیدمان میز غذا خوری و نشستن مشتری طوری باشد که فاصله حداقل یک متر رعایت شود.

دریافت وجه نقد ممنوع است و پرداخت باید آنلاین صورت گیرد.

کاهش تراکم جمعیت در محیط رستوران (۵۰ درصد ظرفیت)

وزارت بهداشت از مشتریان خواسته ضمن حفظ رعایت فاصله حداقل تا یک متر از متصدیان و کارکنان رستوران، از تماس با محیط های آلوده اجتناب کنند و مدام دست های خود را مطابق آنچه سازمان جهانی بهداشت تعیین کرده است،  

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
پیشبند کتان
 بیمه ایران   بیمه معلم  بیمه دانا بیمه کوثر به پرداخت
call us